PO INFORMACIJE O ŠTUDIJU NA ŠTUDENTSKI KAMPUS 

Bodoča brucka, bodoči bruc!

Informativni dnevi 2017 so že skoraj pred vrati in verjamemo, da si že poln/-a pričakovanj, da prvič pokukaš v prostore, kjer boš morda nadaljevala svoje šolanje.

Odločitev o študiju zagotovo sodi med pomembnejše odločitve v tvojem življenju, zato ti želimo pri tem priskočiti na pomoč tudi mi. V petek, 10. februarja, med 10.00 in 14.00, te vabimo, da se med obiski visokošolskih zavodov oglasiš tudi v Študentskem kampusu (Pivovarniška 6, Ljubljana), kjer ti bomo na enem mestu ponudili številne informacije o študiju na fakultetah Univerze v Ljubljani in ti hkrati pričarali nekaj utrinkov iz prihajajočega študentskega življenja.

Zate smo pripravili:

  • Stojnice, na katerih bodo predstavniki študentov predstavljali svoj visokošolski zavod. Predstavile se bodo vse članice Univerze v Ljubljani.
  • Študentske bone, s katerimi boš lahko v naši Kampus Pizzeriji preizkusil/-a, kako je jesti kot pravi študent/-ka. Vse kar moraš storiti, da prejmeš bon, je všečkati našo Facebook stran Študentski kampus. Bon prejmeš na stojnicah fakultet.
  • Vpogled v središče študentskega dogajanja – Študentski kampus – kjer lahko mladi razvijate svoje potenciale, skupaj ustvarjate, se športno in umetniško udejstvujete, razvijate svoje projektne ali podjetniške ideje ter imate pri tem ustrezno strokovno in infrastrukturno podporo.

Kako do Kampusa?

Kampus stoji v samem centru Ljubljane poleg Pivovarne Union, nasproti parka Tivoli ter streljaj od križišča med Tivolsko in Celovško cesto. Enostavno je dostopen s Celovške ceste, do njega lahko pridete z več oblikami javnih prevozov (v neposredni bližini sta postaji LPP (avtobusi št. 1, 3, 5, 7, 8, 25) in BicikeLJ), prav tako pa so v bližini na voljo tudi večja parkirišča.

Dogodek Informativni dnevi na Kampusu lahko spremljaš tudi na Facebooku, prihodnji petek pa tudi na Instagramu (studentskikampus) in Snapchatu (Studentski Kampus).