OBVESTILO

Na šoli za vodenje šolske dokumentacije uporabljamo program Lo.Polis. Na njihov portal se prijavite na spletni strani lopolis.si. Začetno geslo za portal bomo staršem prvih letnikov uredili na šoli in jih vam poslali po mailu). Gesla, ki ste jih starši prejeli v preteklih letih so še vedno veljavna in ne potrebujete novih. Če ste ga pozabili, ob prijavi na portal izberite možnost »Pozabljeno geslo«.

Sestavni del portala je tudi portal za dijake in/ali starše, in sicer v različnih paketih.

Lo.Polis START paket je za starše in dijake brezplačen in vsebuje: pregled urnika, dogodkov in nadomeščanj, komunikacija z razrednikom in šolo, prijava in odjava hrane, prijava na izpite.

Lo.Polis paket za dijake dijakom omogoča vpogled v redovalnico in napovedana ocenjevanja. Cena tega paketa je 7 €. Prijavite se na spletni strani lopolis.si z že prejetim uporabniškim imenom in geslom. Za naročilo dijaškega paketa boste vsi dijaki dobili položnico po mailu.

 Lo.Polis PRO paket za starše je plačljiv. Cena dostopa za šolsko leto 2022/23 je 28 € za enega otroka oziroma 49 € za dva ali več otrok. K osnovnemu paketu se doda spremljava ocen v redovalnici, pregled napovedanih ocenjevanj znanja, domačih nalog, pregled podatkov v koledarju in obveščanje o ocenah po e-pošti ali telefonu. Starši, ki želite uporabljati plačljivi dostop do portala se na portal prijavite z geslom, ki ste ga dobili v šoli, nato pa se za plačljivi PRO paket odločate po želji in ga naročite sami, neposredno na portalu. V primeru, da gesla niste prejeli, to sporočite na slavica.krsinar@sentvid.org

Morebitne dodatne informacije lahko dobite na strani lopolis.si, kjer se lahko tudi neposredno obrnete na podjetje LOGOS.SI preko spletnega obrazca »Kontaktirajte nas«.

 

Ljubljana, 6. 9. 2022

ravnatelj: Jaka Erker