Kako prekiniti začaran krog čakanja in ukrepati, da se zgodijo prave stvari? Kako najti motivacijo za korak naprej? Kakšna so praktična orodja za boljše načrtovanje (časa in ciljev)? Vabljeni na brezplačen dogodek MOJA (KARIERNA) POT NAPREJ, 12. januarja 2022.


Včasih se zgodi, da obstaneš na mestu in sčasoma začneš opažati, da si nekje, kjer si ne želiš biti, hkrati pa ne veš, kaj bi lahko storil/a, da bi to spremenil/a.

Kako prekiniti začaran krog čakanja in ukrepati, da se zgodijo prave stvari?
Kako najti motivacijo za korak naprej?
Kakšna so praktična orodja za boljše načrtovanje (časa in ciljev)?

V odgovore na zgornja vprašanja se bomo poglobili na srečanju v sredo, 12. januarja 2022, ob 18.00, prek platforme Zoom. Zaključimo najkasneje ob 19.30. Srečanje bosta vodili Špela Lausegger in Sabina Belc.

Aktivnost je v prvi vrsti namenjena mladim, ki se odločajo za karierno pot in/ali vstopajo na trg dela, vabljeni pa tudi ostali zainteresirani.

Dogodek organizira Karierni Plac – Karierni center za mlade (Cene Štupar – CILJ), skupaj z AIA – Mladinskim centrom Mengeš.
Dogodek je brezplačen, OBVEZNA PRIJAVA na drustvo.aia@gmail.com (z imenom in priimkom). Po prijavi vam pošljemo Zoom povezavo.

 

Milena Vidmar, univ. dipl. psih.

Gimnazija Šentvid

Svetovalna služba

Tel: 01 5000 671