Vabimo vas, da se nam med jesenskimi počitnicami 2018 pridružite na strokovni jezikovni ekskurziji na Malto.

Malta je zanimiva otoška državica v Sredozemskem morju, kjer bomo uživali v soncu, lepotah narave, zgodovinskih znamenitostih in seveda imeli priložnosti pokazati, kako dobro znamo govoriti angleško – Malta je bila v preteklosti namreč del Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske, tako da je eden izmed njenih uradnih jezikov angleščina.

Na pot se bomo podali z letalom, na cilju pa nas med drugim čakajo ogledi glavnega mesta Valletta – najmanjše prestolnice na svetu – in starodavnih templjev, ki jih primerjajo z angleškim Stonehengeem; obiskali bomo starodavni mesteci Mdina in Rabat ter se izgubljali v njunem labirintu slikovitih uličic, odpravili se bomo na mini križarjenje v Modro laguno ter občudovali impresivne skalne čeri in kristalno modro morje, potovali bomo po slikovitem otoškem podeželju otočka Gozo ter poskušali izjemno malteško kuhinjo, ki je okusna mešanica lokalnih, italijanskih in arabskih vplivov.

Več informacij dobite v priponki (MALTA program), izpolnjeno prijavnico (PRIJAVNICA) pa oddajte do 26. 2. 2018 profesorici Poloni Cimerman.

Se vidimo!

Polona Cimerman